ITS

INTERTRAFFIC SYSTEMS

                                                                  Actieve Markering

Wat is Actieve Markering?


Actieve Markering is een markeringsprodukt dat zelf licht uitstraalt, voorzien van LED’s en dus niet afhankelijk is van aangeboden licht door de weggebruiker; lees: reflectie. De verlichtingselementen worden aangebracht in het wegdek.


Waarom Actieve Markering?


Verkeersveiligheid


Actieve Markering vormt een wezenlijke bijdrage in het verhogen van de verkeersveiligheid bij duister. Doordat de producten zelf licht uitstralen en niet afhankelijk zijn van reflectie, kan een tot 10 keer eerdere zichtbaarheid van het wegverloop worden bereikt. Weggebruikers kunnen zich optimaal oriënteren en anticiperen op wat komen gaat. Actieve Markering vormt een waardevolle toevoeging aan uw passieve markering. Het biedt een oplossing voor ‘black-spots’ door desoriëntatie bij weggebruikers. 


Milieu


Op veel locaties vormt Actieve markering een alternatief voor conventionele verlichting middels lichtmasten. Actieve Markering draagt bij aan het behalen van uw milieudoelen als organisatie en wegbeheerder; het helpt de CO₂-uitstoot te reduceren.

  • Actieve Markering verbruikt nauwelijks tot geen energie.
  • Actieve Markering voorkomt horizonvervuiling.
  • Actieve Markering voorkomt lichtvervuiling.
  • Actieve Markering vermijdt strooilicht. Flora en fauna


Flora en fauna ondervinden hinder van kunstlicht. Dieren raken uit hun dag-nacht ritme, hebben last van het de verlichting bi het verzamelen van hun naring. Het weglaten van conventionele verlichting helpt flora en fauna in het handhaven van een natuurlijke habitat en dag-nacht ritme.Lichtvervuiling


Kosten


Actieve Markering vormt een besparing op uw verlichtingskosten, beheerskosten en onderhoud. Daarnaast wordt bespaard we op vele andere vlakken door minder ongelukken; schade; inzet van personeel; inzet hulpdiensten; beslag capaciteit in de zorg; revalidatie etc.Waar moet ik op letten bij de keuze voor Actieve Markering?


  • Een grote uitvalshoek, zodat de Actieve Markering in een bocht lang zichtbaar is.
  • Een grote autonomie, de stroomvoorziening moet ruim bemeten zijn, zodat de unit ook lange winternachten kan functioneren.
  • Een robuuste behuizing, bestand tegen de elementen en overrijden door verkeer.
  • voldoende contrast.
  • het introduceren van de Actieve Markering, al in de rechtstandig discontinuiteiten en bochten.Waarom InterTraffic Systems?


Kies voor het origineel. Als pionier, alweer bijna 25 jaar geleden introduceerden wij Actieve Markering in Nederland, hebben wij veel kennis over het toepasen en de technische ontwikkeling van deze producten. Een LED laten branden kan iedereen. Een duurzaam betrouwbaar LED-product bestand tegen de elementen in ons Nederlandse klimaat dat meerdere jaren zorgeloos meegaat: dat is een heel andere uitdaging.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan voor een zorgeloos gebruik door wegbeheerders en veilig rijden door weggebruikers.

ITS levert alleen topkwaliteit.


Wij begeleiden u graag; van advies in het toepassen tot en met het leveren en  professioneel monteren van de installatie.

INTERTRAFFIC SYSTEMS BV

Tel. 0654660106

info@intertrafficsystems.nl

www.intertrafficsystems.nl

www.actievemarkering.nl